Over ons


Over ons

 

Heeft u een nieuw salon, slaapkamer of iets groots gekocht en moet het met een ladderlift omhoog? Dan bent u bij PRIMO Liftservice aan het juiste adres! Wij bieden u 7 dagen op 7 een liftservice. Onze ladderliften worden enkel met assistentie verhuurd, zo kunnen we uw verhuis zo veilig mogelijk laten verlopen.
Wij zijn een verhuurbedrijf van ladderliften/verhuisliften en verhuiswagens voor Antwerpen en omgeving. Bovendien werken we met zowel particulieren als bedrijven. Een verhuislift huren maakt uw verhuis een stuk gemakkelijker. Bij PRIMO Liftservice vindt u de ladderlift die u nodig heeft.
Ook bij renovatiewerkzaamheden aan uw woning kan de huur van een ladderlift zeer nuttig zijn. Gedaan met schade te brengen aan uzelf en uw woning door zware dingen naar boven te sleuren door de gang of de trap.
Huurt u een ladderlift bij PRIMO Liftservice dan bent u zeker van een uitstekende service die stipt op tijd ter plekke is. U krijgt een medewerker ter beschikking die de ladderlift ter plaatse brengt, opstelt, bedient en u adviseert hoe u zo veilig mogelijk te werk kunt gaan. Wanneer onze medewerker de verhuislift bedient, kan hij natuurlijk niet meehelpen met uw verhuis. Indien u personeel nodig hebt om te helpen bij uw verhuis kunt u die optie ook nemen.
PRIMO Liftservice staat garant voor betrouwbare ladderliften en professioneel advies. Voor werken in het weekend zowel zaterdag als zondag rekenen wij geen extra toeslag aan en zijn wij altijd graag tot uw dienst!
PRIMO Liftservice verhuurt ladderliften die veilig en snel uw goederen, materialen en gereedschappen naar boven of naar beneden brengen. Hiervoor hebben wij ladderliften met hijshoogte 29m ( 9 verdiepingen) en draagvermogen van max. 300 kg.
Let op : WIJ WERKEN OOK OP ZONDAG!