Algemene Informatie

 • Wat brengt de chauffeur mee?

  Dekens en koorden zijn voorzien door ons. De klant zorgt ervoor dat de goederen die moeten vervoerd worden (indien mogelijk) in dozen verpakt zijn zodat we zo veilig mogelijk de klus kunnen klaren.
 • Hoe worden de uren berekend?

  De tijd begint te lopen bij aankomst op uw adres tot vertrek. Opstellen en afbreken van de lift inbegrepen.
 • Hoe worden de huurtarieven berekend voor de lift?

  Het aantal uren moet u op voorhand reserveren. Vanaf het begin tot het aantal gereserveerde uren = het volledige afgesproken basistarief. Eens het aantal uur verstreken is wordt onmidellijk het volgende half uur in rekening gebracht. Eens deze verstreken is, het volgende half uur, enz. Let op : Reserveren = betalen!
 • En indien er op 2 (of meer) adressen moet gewerkt worden?

  De prijzen gelden per adres. Indien de lift zich moet verplaatsen naar een tweede adres wordt de tarief opnieuw doorgevoerd.
 • Voor hoeveel vrije parkeerplaats moet ik zorgen voor de verhuislift?

  Bij aankomst van onze ladderlift moet er plaats vrijgehouden zijn voor het huis van minimum 2 persoonswagens.
 • Hoe gebeurt de betaling?

  De betaling gebeurt altijd contant en wordt aan de chauffeur meegegeven zodra het werk afgerond is. Eventuele facturen worden later opgestuurd.
 • Is er een toeslag in het weekend?

  Neen, wij zijn u elke dag van de week graag van dienst aan hetzelfde tarief.
 • Tot welke verdieping gaat de verhuislift?

  Onze verhuisliften gaan tot 9 verdiepingen hoog.
 • Wat met slechte weersomstandigheden? (hevige wind)

  De chauffeur zal ter plekke beslissen of het al dan niet gevaarlijk is om te werken. Indien dit wel het geval is worden de werken stopgezet en maken we graag zo snel mogelijk een volgende afspraak. De klant kan in geen geval schadevergoeding eisen.
Woont u op een hogere verdieping en wilt u verhuizen? Of heeft u iets nieuws aangekocht en zijn de verdiepingen een probleem? PRIMO liftservice biedt de ideale oplossing! We verplaatsen uw goederen goedkoop, veilig en snel tot de 9de verdieping en ons ervaren personeel helpt graag een handje mee. Zoekt u een goedkoop ladderlift in Antwerpen en omstreken? Dan bent u bij het juiste adres! Bij PRIMO liftservice bent u zeker van een uitstekende service voor de beste prijs! Wie eenmaal zaken heeft gedaan met Primo Liftservice , wil nooit meer een ander ladderliftservice. Kwaliteit , snelheid en goedkope tarieven zijn onze ingrediĆ«nten.
PRIMO Liftservice biedt u een ladderlift met personeel die snel, veilig en goedkoop is. Aarzel dus niet en neem contact op. U bent niet de enige die een ladderlift nodig heeft, want vaak is het een lastig en tijdrovend karwei om het zelf te doen. Bij PRIMO Liftservice kunt u kiezen uit verschillende pakketten, zodat er voor iedere verhuis wel een passend pakket is. Leest u maar eens verder op onze site, zodat u zich een beter beeld kunt vormen van de mogelijkheden. Alle prijzen zijn inclusief BTW, zodat er geen extra kosten meer bij komen. Bij ons kunt u goedkoop ladderlift en verhuislift huren, zodat u met een gerust hart kan verhuizen. Wij werken met ervaren en enthousiaste verhuisliftspecialisten. Onze goedkope tarieven zullen u zeker bevallen. Een verhuislift of ladderlift is zeker de moeite waard wanneer u bijvoorbeeld niet in een appartement op begane grond woont. Het gebruikmaken van een verhuislift oftewel een ladderlift voorkomt gevaarlijke situaties.